Prilog u emisiji “Kod nas doma”, HRT1, 16. studenog 2020.


Kad se hobi pretvori u obiteljski posao… (članak na T-portalu)

String art, kako sam naziv kaže, predstavlja tehniku izrade umjetničkih djela uz pomoć konca, vune ili meke žice u boji, čavlića, drvene podloge i čekića.
Ovaj zanimljiv hobi popularan osamdesetih godina prošlog stoljeća doživljava povratak na velika vrata u svijetu kreativaca, potpuno oduševljenih jedinstvenim kreacijama što nastaju na taj način…(Pročitaj više>>)


Spoj matematike i umjetnosti u slike s koncima i čavlićima (Novosti.hr)

String Art, AkoArt

String art, kako naziv kaže, predstavlja umjetničko djelo koje se kreira od konca, vune ili meke žice u boji. Za njegovu izradu potrebna je čvrsta podloga i čavli kako bi se dobio željeni oblik koji se zatim ispunjava preplitanjem konca kako bi se formirala unikatna slika.

Moguće je napraviti puno različitih oblika i iznimno kreativne prikaze uz malo volje i mašte… (Pročitaj više>>)


“Želja je imati što više tradicijskih obrta i autohtonih proizvoda” (Novosti.hr)

Izlagači u Slavonskom sokaku 54. Vinkovačkih jeseni

Svima onima koji su doprinijeli da Slavonski sokak 54. Vinkovačkih jeseni bude mjesto okupljanja mnogih te mjesto bogate ponude tradicijskih proizvoda, danas su u Velikoj gradskoj vijećnici uručene zahvalnice kao znak pažnje za sve ono čime su obogatili ovogodišnju manifestaciju.

Malo je onih koji su posjetili Vinkovačke jeseni, a nisu vidjeli Slavonski sokak i još jednom se uvjerili u ljepotu tradicije, običaja i brojnih rukotvorina… (Pročitaj više>>)

Designed by: T-mark